Belöningar

Vad kan jag vinna?
För varje enkät som du fyller i online, erhåller du pengar direkt in till ditt medlemskonto. Summan du vinner beror på den beräknade längden på intervjun och visas alltid i varje inbjudan till enkät som vi skickar till dig via e-post. Ha i åtanke att endast de enkäter som framgångsrikt slutförs belönas. Det kan hända att du inte uppfyller kraven för en viss undersökning, i vilket fall du inte kommer att erhålla en belöning. Vi strävar alltid att skicka dig undersökningar som passar in på din profil, och därför är det viktigt att den hålls uppdaterad hela tiden.

Sammanfattningsvis kan man konstatera att systemet är mycket enkelt: ju fler lyckade slutförda enkäter, desto större belopp tjänar du! När du har skrapat ihop 95 kronor på ditt konto, kan du enkelt ta ut pengar med hjälp av någon av de betalningsmetoder som nämns nedan:

  • PayPal: PayPal är ett system för överföring av pengar som tillåter användare att överföra pengar från sina PayPal-konton till bankkonton eller betala för varor på nätet. För att denna metod ska fungera, måste du skapa ett PayPal-konto med samma e-postadress som du använder hos DataDiggers. Läs mera på PayPal här.
  • e-presentkort från Amazon.de: Elektroniska presentkort som du kan använda för att erhålla rabatter när du handlar på Amazon.de. Minsta belopp som krävs för att köpa detta presentkort är 95 kronor.
Uttag av pengar är väldigt enkelt:
  1. Logga in på kontot
  2. Klicka på “Uppdatera profilen” och välj önskad betalningsmetod. Klicka på “Uppdatera”.
  3. Gå till “Hämta belöningar” och klicka på knappen “Hämta”. Så enkelt är det!
För mer information, tveka inte att kontakta oss, där ditt engagerade panelteam mer än gärna hjälper dig.

Sorry, you can't to browse this website.

Because you are using an outdated version of MS Internet Explorer. For a better experience using websites, please upgrade to a modern web browser.

Mozilla Firefox Microsoft Internet Explorer Apple Safari Google Chrome