Vad är en online-panel

Enkelt uttryckt, en panel på nätet är en grupp internetanvändare som samtycker till att fylla i online-enkäter och delta i olika marknadsundersökningar.

Ämnena för online-enkäter kan variera mycket, allt från livsmedelskonsumtion till hur ofta du har åtkomst till internet på mobiltelefonen, som exempel.

Enkätinbjudningar skickas till den e-postadress som samlats in vid skedet för registrering i panelen; e-postmeddelandet innehåller en länk till den webbsida där online-enkäten visas och panelmedlemmen inbjuds att svara på frågor och dela med sig sin åsikt på det sättet.

En enkät på nätet tar vanligtvis 10-15 minuter att fylla i, men det finns fall då slutförande av enkäter kan ta längre tid.
I vilket fall, tjänar panelmedlemmen ihop pengar eller elektroniska poäng för varje slutförd enkät. Varje enkät har en beräknad tid för ifyllning: ju högre den beräknade slutförda tiden för enkäten är, desto högre antal elektroniska poäng eller pengar vinner du. När du har uppnått ett visst saldo, finns det olika sätt att ta ut dina intjänade pengar: PayPal, banköverföring till ett personkonto, kontanter, kuponger på nätet etc.

Ditt saldo visas på din panels personkonto. Det finns ingen skyldighet att fylla i varje enkät på nätet som du blir inbjuden till, även om det är till din fördel att göra det, eftersom du på det sättet kan tjäna ihop fler belöningar. Du kan avsluta ditt panelkonto när som helst.

Sorry, you can't to browse this website.

Because you are using an outdated version of MS Internet Explorer. For a better experience using websites, please upgrade to a modern web browser.

Mozilla Firefox Microsoft Internet Explorer Apple Safari Google Chrome